By using this site you consent to the storing of cookies on your device to improve your experience, personalize content, optimize your shopping experience and assist in our marketing efforts. View our cookie policy

YONION® Yoga Art Lifestyle Festival

Xiamen, China | Apr 18-21

Register

Details

Location

International Conference Center Hotel Xiamen
No. 1697 Huandao East Road,
Siming District, Xiamen, Fujian

Trade show hours

Thursday, April 18 8:00 AM-6:00 PM
Friday, April 19 8:00 AM-6:00 PM
Saturday, April 20 8:00 AM-6:00 PM
Sunday, April 21 8:00 AM-6:00 PM

About

China's Most Popular Yoga Event
A Union Inspired by Yoga, A Festival Shining Brightly Because of You

Since 2014, YONION has successfully hosted six editions of the festival, bringing together people who love yoga, life, and beauty. It has aimed to create a symbol of "Yoga City" in Xiamen and is now preparing for the seventh edition of YONION Yoga Art Lifestyle Festival.

Get ready for a brand-new venue and a brand-new you

Learn more

Register

Schedule

Thursday, April 18
9:00–10:00 AM Master Class: ZEN•GA® Fascial Focus: Exploring Arm Lines (1 hour)
9:00–11:00 AM Workshop: STOTT PILATES® The Knee: Reformer Programming for Stability & Function (2 hours)

10:30–11:30 AM Master Class: ZEN•GA® Full Body Integration (1 hour)
11:30 AM–12:30 PM Master Class: STOTT PILATES® Athletic Conditioning on the V2 Max Plus™ Reformer, Level 1 (1 hour)

1:00–2:00 PM Masterclass: STOTT PILATES® Interval Training on the Jumpboard or Cardio-Tramp®, Level 1
2:30–4:30 PM Workshop: STOTT PILATES® Rehab Program Information Session (2 hours)
2:30–3:30 PM Master Class: ZEN•GA® V2 Vinyasa workout on V2 Max Plus Reformer (1 hour)

3:30–4:30 PM Master Class: ZEN•GA® V2 Vinyasa workout on V2 Max Plus Reformer (1 hour)

Friday, April 19
9:00–11:00 AM Workshop: STOTT PILATES® The Shoulder Girdle: Reformer Programming for Stability & Function (2 hours)
11:15 AM–12:15 PM Master Class: ZEN•GA® Flowing Sequences (1 hour)
11:30 AM–12:30 PM STOTT PILATES® Flexion Free Masterclass (1:1 with props)
12:30–1:30 PM STOTT PILATES® Flexion Free Masterclass (1:1 with props)
12:30–1:30 PM Master Class: STOTT PILATES® Prenatal Pilates on the Mat (1 hour)
2:30–3:30 PM Master Class: ZEN•GA® V2 Vinyasa workout on V2 Max Plus Reformer (1 hour)

3:30–4:30 PM Master Class: ZEN•GA® V2 Vinyasa workout on V2 Max Plus Reformer (1 hour)

Saturday, April 20
9:30–10:30 AM Pilates Path to Recovery: Unlocking the Secrets of Knee & Shoulder Rehab with the Reformer
11:00 AM–12:00 PM Pilates Path to Recovery: Unlocking the Secrets of Knee & Shoulder Rehab with the Reformer
2:00–3:00 PM Pilates Path to Recovery: Unlocking the Secrets of Knee & Shoulder Rehab with the Reformer
9:00–10:00 AM Master Class: STOTT PILATES® Essential Matwork with a Fascial Focus (1 hour)

10:30–11:30 AM Master Class: STOTT PILATES® Intense Sculpting Challenge - Flex-Band®, Level 4

12:00–1:00 PM Master Class: STOTT PILATES® Post-Natal Pilates (1 hour)

Sunday, April 21
9:30 AM–1:30 PM Workshop: STOTT PILATES® Matwork Flow Conditioning Sequence Workout & Matwork Flow with Weights (4 hours)

Presenters

Rouxchelle Denton-Cooke

Rouxchelle Denton-Cooke
Lead Instructor Trainer

A native South African with a dance background, Rouxchelle began her STOTT PILATES® training in 2005. She opened a home studio and commercial studio in South Africa before relocating to New Zealand in 2010. After moving to Australia in 2011, she opened a new Studio ROUX Wellness. Rouxchelle is a great ambassador for Merrithew® and her passion and enthusiasm are contagious. She is fully certified in STOTT PILATES and is a Merrithew Lead Instructor Trainer specializing in STOTT PILATES Matwork & Reformer, Cadillac, Chair, & Barrels, ISP, Total Barre®, Halo® Training and Merrithew Fasical Movement. She is also a Qualified Instructor in ZEN•GA®, CORE, and Merrithew Fascial Movement. Rouxchelle creates an atmosphere of love and support for both clients and Instructors. Her client list includes all ages and all possible needs, from post-surgery rehabilitation to performance-enhancement for elite athletes such as Australian Olympic kayaker Naomi “Floody” Flood and Canadian Olympic kayaker Emily Fournel.

Wataru Kamiizumi

Wataru Kamiizumi
Lead Instructor Trainer

Wataru’s background as a physical therapist is a complement to his work as a STOTT PILATES® instructor. He is a Merrithew® Lead Instructor Trainer who also trains a range of clientele – from domestic injuries to elite athletes. Wataru travels extensively, helping certify Merrithew Instructors around the world and in the Asia-Pacific region in particular. He is the President and Founder of Bcube LTC in Osaka, Japan where he is recognized as a leading expert.

Demo equipment

Product Regular Price
(EUR, without VAT)
Event Price
(EUR, without VAT)
V2 Max Reformer Bundle with High-Precision Gearbar (Jet Black) €4,717.00 €3,773.60
V2 Max Plus Reformer Bundle with High-Precision Gearbar €6,970.00 €5,576.00
SPX® Max Plus Reformer Bundle €5,490.00 €4,392.00
High-Precision Gearbar (added onto SPX Max Plus Reformer) €255.00 €204.00
MPX Reformer Package with Vertical Stand €2,975.00 €2,380.00
Cardio-Tramp® Rebounder 24" · V2 Max/Rehab V2 Max €380.00 €285.00
Cardio-Tramp® Rebounder 22" · SPX®/SPX® Max/MPX €380.00 €285.00
Vinyasa Triangle 24" · V2 Max €333.00 €249.75
Vinyasa Triangle 22" · SPX®/SPX® Max €333.00 €249.75
Jumpboard & Cross-Bow 24" (V2 Max/Rehab V2 Max) €544.00 €408.00
Jumpboard & Cross-Bow 22" (SPX®/SPX® Max) €544.00 €408.00
Cadillac / Trapeze Table €4,125.00 €3,300.00
Stability Barre - 6ft (Gray) €544.00 €435.20
Halo® Trainer Plus with Stability Ball & Pump €163.00 €122.25

Show specials

More details coming soon

Meeting request

Merrithew® equipment and world-renowned programming is specifically for health and fitness club and studio professionals looking to expand group exercise programming options. Contact our knowledgeable team and learn how you can integrate the principles of mind-body exercise into your business.

Beth Gibbs-Bartel
Chief Revenue Officer

Set up a Meeting


Etienne de Pierrefeu
Sales Director, LATAM & EMEA

Set up a Meeting


Ben Howard
Senior Sales Manager, Europe

Set up a Meeting


Cesar Marinho
Sales Manager, Europe & Eastern USA

Set up a Meeting


Nick Cunningham
UK Sales Representative

Set up a Meeting


Konstantin Fliegel
Sales Representative, D-A-CH

Set up a Meeting


Alvaro Barillas
Senior Sales Manager, Global Hosting (Americas)

Set up a Meeting


Nichole Jardine
Sales Director, Asia Pacific (APAC)

Set up a Meeting


Susie Park
Senior Sales Manager, Asia Pacific (APAC)

Set up a Meeting